zaterdag

Mooie dag

Vandaag is een mooie dag om te milieujutten, ware het niet dat de aanhanger van onze trekker een make-over krijgt.  Dus Jan en Guus zijn vandaag druk aan de knutsel . Nu kan ik zelf natuurlijk ook met een rolletje afvalzakken de paden op, de lanen in, de duinen op, de duinen af...  maarja: er zijn nog twee andere dingen die óók mijn aandacht vragen. En ik kan niet in tweeën, of drieën.  Hoewel Hans Klok daar zijn hand niet voor zou omdraaien. Maar vandaag maar even niet. De tijd staat al op koffie met stoete en zometeen moet ik  taxi spelen om mijn logé van de boot halen. Da's ding 1.
Daarnaast wacht ding 2 ook nog , dus mijn kilometertjes maak ik vandaag ook wel zonder afvalzakken. De laatste dag om te sjouwen voor ding 2 :  de MLD.  Da's geen militante organisatie hoewel ik er wél strijdvaardig voor loop...Hopelijk komtíe net zo vol als de afvalzakken op het strand. Hoewel: ik mag hopen dat er ooit een dag komt dat zwerfafval en nare ziektes er niet meer zijn. Tot die tijd: Vooruit , met ferme pas!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed dat je dit doet Salty. Hans Klok kent heel veel trucjes, maar geen c-bus gaat vanzelf op pad, dus respect voor jou.

bl@nkie zei

Je bent goed bezig. Ik kan een voorbeeld aan je nemen. Ik doe mijn best. Liefs

Anoniem zei

Ooit liep ik onze halve dorp af voor het Astma Fonds. Bij het tellen bleek dat ik van alle collectanten het meeste had opgehaald, logisch de meeste deuren en uren liep ik langs met een collectebus.

Nu verbaas ik mij over de werkstudenten in winkelstraten die als uitzendkracht donaties vragen.

Maar elke envelop in mijn bus krijgt toch meestal een automatische incasso van mij.

Vriendelijke groet,