zondag

Missen

Fee schreef een gedichtje over missen  (  ideeën-fee.nl )





Missen kan verschillende kleuren hebben  en evenzovele vormen
Ik mis je , ik heb je gemist. Mis ik ooit het missen ? Soms mist er een dag, soms heb je dagenlang mist. 
 
Is het niet fijn dat er zoveel kleuren zijn. 
Het wolkend wit wat soms voor het blauwe zit, is hooguit een gordijn. 
En als de regen en het missen is geweest 
komt het regenbogenkleuren-feest.  

x Salty


6 opmerkingen:

Terrebel zei

'Geliefden uit je leven zien verdwijnen zonder hen te missen lijkt mij niet helemaal gezond.',
schreef ik vandaag op mijn blog. Een tijdlang vond ik het vreselijk om mensen te missen. Tot ik mij realiseerde dat het eigenlijk erger is om mensen van wie je houdt en die er niet meer zijn niet te missen.

Sjoerd zei

Je heb missen en missen, definitief moeten missen of op afstand missen, inderdaad in vele kleuren. En soms is missen toch iets anders, subtieler. Zo mis ik mijn kat Juul, die een heel bijzonder dier voor mij was. En dat terwijl we al veel kattengeneraties verder zijn.

bl@nkie zei

Ik vind dat liedje van Claudia de Breij over dat zo mooi ... Ik mis je zo graag! Mooi gedicht .. ;)

Salty Letters zei

@Terrence: Dat is een waar woord wat je zegt:, het is erger om mensen van wie je houdt en die er niet meer zijn, niet te missen. Mooi gezegd Terr!
@Sjoerd: Sommige katten zijn ook wel heel byzonder. Byzonder Byzonder! Juul was er één van.
@Blankie: ik hou ook van Claudia de Breij.

Garry Jones zei

Ik had nooit gedacht dat ik ooit weer van mijn herpes zou genezen, ik heb sinds juli vorig jaar herpes, tot ik op een dag op internet op zoek ga naar iemand die een getuigenis aflegt over hoe Dr. Ogala hem helpt zijn herpes te genezen met zijn natuurlijke kruidengeneeskunde, ik was zo verrast toen ik de getuigenis zag, en ik moet ook contact opnemen met de kruidendokter (Dr Ogala) via zijn e-mail die de dame aanraadde aan iedereen die ook hulp nodig zou kunnen hebben. Ik ben deze man van harte dankbaar omdat hij mijn gezondheid heeft hersteld en mij weer een gelukkig mens heeft gemaakt. Iedereen die mogelijk met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, dient vriendelijk contact op te nemen met Dr Ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com of WhatsApp +2349123794867

travel now zei

I will take a note of your site and continue checking for new data about once every week.You know, many persons are looking round for this information, you could help them greatly.Keep sharing your thoughts. BUY FRENCH PASSPORT ONLINE ,I will also take the advantage to ask for your permission to join our TELEGRAM GROUP