vrijdag

Hey Jan ( een mailing met een grote onbekende )

Hey Jan,

De meimaand is weer voorbij,  de Russische kinderen zijn weer vertrokken en hier idem linksom rechtsom een draai vindend in de stilte van jongensloze-periode ( hopelijk niet te lang want het verveelt snel ) Dus buiten het houtwerk soppen ( daar waar ik bij kan met mijn 168 )  en proberen onkruid weg te houden ( nice try -  no effect ) .
Inmiddels heb ik ook twee hanen weggedaan want wil geen kuikens meer, ( en ook geen gekukel om half vier in de ochtend, dát nog meer ) . De vijf huidige kuikens gaan volgende week het nest verlaten. Dan zijn ze zes weken oud en mogen ze van mij uitvliegen. Naar het nichtje van de buren.
Mijn toompje is dus op allerlei front kleiner aan het worden....
Gisteren een gezellige coffee~café update gehad met oud schoolvriendinnetje....jeeey wat gaat de tijd toch snel. Zo ben je een dropje van acht en zo ben je 'hatseflats ' een paar decennia verder. Heb jij dat ook? Of is dat toch een 'vrouwendingetje' ?
Vanochtend een zogenaamde Inhale-Exhale -wandeling gemaakt met nog vijftien andere vrouwen op uitnodiging van andere vriendin, heerlijk: ontspanningsoefeningen in de duinen en daarna blind het bos in en voelen wat groeit en bloeit,  ondertussen smaaksensaties van aardbeien, bosbessen,  noten en zeekraal op je tong.  Een mooi kadootje op de vroege ochtend.
Als je je verveelt met Pinksteren waai je maar een dagje aan... doen we koffie bij  'De Walvis' en kun je een dagje fietsend mijn mooie zandplaat  verkennen.... maar je zult wel te druk zijn.

Groetjes en Pakka Pakka, of misschien toch... Daaswiendanja....?

Salty
( Salty zit op een forum en schrijft af en toe stukjes met ene Jan, nog nooit ontmoet maar het mailcontact is er niet minder leuk om )

2 opmerkingen:

Terrence Weijnschenk zei

Dat kan heel fijn zijn, zulke contacten te hebben. Zelf heb ik daar ook een paar van. Alsof je geheimen veilig zijn. Wat natuurlijk ook zo is.

Sjoerd zei

Haha, ik heet helaas geen Jan, ben getrouwd, maar vind je toch een leuke meid...