dinsdag

Oja...

Niet dat ik nieuwsgierig ben, maar ik wil wel graag veel weten.
Waar ik nou enorm naar nieuwsgierig ben, is wat jíj altijd in huis hebt.
Bij mij zijn dat hondenbrokken.

Het is wel eens voorgekomen dat mijn visite haar/zijn billen moest afvegen met zakdoekjes of een stuk keukenpapier.... Gelukkig nog nét niet met een nat washandje.
Offeuh..  dat mijn visite de koffie bitter moest drinken omdat de suikerpot leeg was  ( gebruik zelf nl geen suiker ), de koek op was ( ben zelf dikke vreetzak ), of ergerder: de koffie op was.
Tja. Ze kwamen dan écht bij mij op de koffie....  $
Offeuh.... dat ik zelf 'n heul romantische avond wilde hebben maar dat ik/hij/wij de kaarsjes er dan maar bij moest verzinnen. Tja. My middle name is Kootje-Chaootje.  Ik vergeet nog wel es wat.

Vroegâ had ik met enige regelmaat een lease-mem die mij wat op de rit hield.  Of twee pleegpuubs die heul goed waren in het onthouden van wat  'best wel' noodzakelijk was. ( Vooral chips, geloof ik. )
Maar in de nieuwe tijd ( lees: single, zonder kinderen met 2 honden ) moet ik 't alleen doen en Lobbes 1 en Lobbesje 2 zijn niet zulke goede boodschappenbriefjesschrijvers ( mooi woord voor wordfeud )
Het zal wel in mijn genen zitten , ik kan mijzelf daarin niet zo goed veranderen.
Iemand een oplossing?

7 opmerkingen:

Terrebel zei

Nope. Eventueel is RememberTheMilk.com een handig Te Doen-lijstje. Maar ja, als je vergeet dingen te noteren...;-)

Sjoerd zei

We vergeten wel eens wat, maar dat is nooit essentieel. Wel heb ik af en toe wel eens wat teveel. Wat we altijd hebben is WC papier.... dat is zoiets van zeker is zeker.

Di Mario zei

Ik heb hier een heel lief Dinnetje die alles in de gaten houdt en me gewoon een briefje in mijn handen duwt als ik boodschappen ga halen.

Love As Always
Di mario

Zuster_Klivia zei

Poeh. Een whiteboard naast de voordeur? Of vergeet je daar ook nog op te kijken? ;)

Ik heb altijd van alles enorme voorraden. Geen betere raad, dan voorraad tenslotte.

Yvonne zei

ik heb geen oplossing, ben net zo'n chaoot, maar ik heb wel altijd thee in huis

Herman zei

Altijd pindakaas in huis en wat pot en blikgroente en soep. En brood uiteraard.

Sonnetje zei

Koffie en wijn! Altijd in huis! Waar ik nog wel es misgrijp zijn dingen als brood, beleg etc. Vrijdag is dan ook vaak een verplichte boodschappendag. Zo ook deze vrijdag.