dinsdag

Leermomentjes...

Ge hebt wel eens van die dagen dat het ene baalmoment het andere opvolgt. Ja, ook optimisten kennen dat... (alleen laten ze het sneller achter zich of zien er een leermoment in )
Mijn baalmomenten zaten afgelopen week in kapotte blower van mijn Citroën ( waarvoor ik nu heul vroeg mijn bed uit moest om de 1e boot te pakken om mijn vehikel naar Maarssen te laten transporteren alwaar een échte Citroëngarage zit die het klusje mag opknappen ) Net een maand ervoor de auto grote beurt laten geven, nieuwe banden,3 nieuwe raammechanieken plus apk... Die grap kostte al ruim 2000 eurie... nu heeft dat grapje dus een staartje. Zucht. En alsof dat nog niet genoeg is viel er ook nog eens een gezellige brief binnen van het CIB... effe 180 eurie dokken voor een snel grapje in Leiden. Het was de 2e deze maand... Sinterklaas en de kerstman nodig ik maar niet uit dit jaar.
Het leermoment kan ik niet in alles vinden, behalve dat ik leer hoe supersnel mijn portomonee leegraakt. Oke... ik zal minder hard rijden, althans: mijn voornemen is om minder hard te rijden ( beetje moeilijk als je een XM rijdt , maar vooruit , ik ga mijn best doen ).
En verder: verder laat ik het maar snel achter mij. Per slot bracht deze week ook nog iets leuks: een spetterend optreden van King Mo in het Hijgend Hert, het dak ging er af! Ook dat heeft me wat geleerd: Gauw weer lid geworden van de bluesclub.

4 opmerkingen:

Me! zei

Alleen het genot van een XM die dadelijk weer lekker voort zoeft over de snelwegen maakt veel weer goed toch...

Salty Letters zei

@Me! Je hebt helemaal gelijk.
( *kijkt heul vrolijk nu * )

Terrebel zei

Ga lekker anders ff een weekendje naar Duitsland. Vol gas over Die Autobahn!

Salty Letters zei

@Terrebel: Da's een heul goed idee!
Vroemmmm!