zondag

Bonkende harten en klotsende oksels #BZV2016.1

..........Het begint weer, en wel vanavond.
Half Nederland, en dan vooral het vrouwlijk gedeelte, zal aan de buis gekluisterd zitten.
Met bonkende harten, klotsende oksels, en zwijmelende ogen.  Hunkerend naar DE MAN op wie ze gaan schrijven.  En in het achterhoofd de  'minutes of fame on tv ' als ze door de voorrondes komen. Want laten we wel wezen: dat lonkt ook.

Waar heb ik het over?
Over BOER ZOEKT VROUW natuurlijk.
Afgelopen week was er al behoorlijk wat tamtam want er was zowaar een heuse EXCLUSIEVE PREMIÈRE... Bij de KRO.NCRV hadden ze wat reclame nodig nodig en dus bedachten ze een Première.  Kijk, zulks werkt als stroop op vliegen. Een honderdtal hitsige dames die niet langer konden wachten dan tot vandaag, namen een dag vrij, spijbelden van school en / of  zegden gemaakte afspraken af en namen opgedirkt en al, - want de pers zou er bij zijn, en je wilt toch goed met je snoet in beeld ,   de trein naar  het Wilde Westen. Ooh, nee het WILDE Midden!! Medialand!!  Konden ze voorfilmpjes zien van de hunks boeren.  Meteen zwijmelen bij die geweldige, fantastische, stoere....  en dromen over een toekomst in Verweggistan. Moest  gelijk denken aan het liedje....van Toontje Lager > klik hier 

Ik had er niet graag tussen gezeten, ik word namelijk altijd erg onwel van to much parfum vermengd met zweet en andere lichaamssappen die daar ongetwijfeld rondsiepelden. ( Sorry, ik ben nogal visueel ingesteld )
  'BOER ZOEK VROUW... THE HUNT ' leek het wel. Dit keer zijn  de vrouwen de jagers en de boeren de prooi, al doet het programma andersom denken. ( We laten die boeren gewoon in de waan , een man  moet je niet te veel verstoren in zijn denkbeeld over zichzelf ;) )

Vanavond dus   'En Masse ' de aftrap.
Dat belooft wat. Want ' ons Von ' gaat weer in- ter- na- tio- naal.
Deernes, famkes,  juffrouwen en wichies, meisjes, babes, dames, mokkels en ouwe vrijsters... hun bloed zal vanavond sneller stromen...
Dat van mij ook: twee flessen rood staan klaar om op elke boer te proosten. Dat ze maar veel brieven mogen krijgen, die hunkerende hunks in Zambia, Roemenië, Frankrijk, Canada en last but not least Texas.

Eén ding is wel slim bekeken van het gros wat dit keer gaat reageren op bijvoorbeeld boer Ollekebolleke Knol in Winssboro : je hebt de boer helemaal voor jezelf.
Niks geen gedoe met schoonouders, want die zitten als het goed is gewoon in Nederland. Hoe mooi kan je leven zijn ?? ( Denk ík dan  ) 

Ik kan al niet wachten tot het zover is. Nog ruim vier uur te gaan.  Ik neem maar vast een glaasje rood   - op de liefde. 4 opmerkingen:

Terrence Weijnschenk zei

Om iemand te ontmoeten ga ik liever naar de kroeg dan voor de buis hangen. Maar dat ben ik. Ik heb gelezen dat dit programma veel mensen plezier bezorgt. En plezier is goed!

Sjoerd zei

Haha, ik ben geen boer en geen vrouw die een man nodig heeft. No way dat die zender hier in beeld komt... Maar ik wens je veel kijkplezier.

Marieke Waalderink zei

Okokok...zo'n verhaal had ik niet verwacht, herken er ook niets in...
Maar vind het wel geweldig goed geschreven! Verder ben ik het eens zoals hierboven beschreven...het programma brengt velen plezier.... en dat is goed, geniet ervan!��

Salty Letters zei

@Terrence: In real life is het meest voor de hand liggend, maar boeren hebben een knetterdrukbestaan, die rollen na het melken de bedstee in, in plaats van de kroeg :p
@Sjoerd: I know you ;) Maar het programma brengt wel een hoop lol - vaak. Ik ben dol op de Lucky-tv momenten , heerlijk apresski-gevoel :)
@Marieke: Heeeee, leuk je hier te treffen, WELKOM op mijn blog, lieverd Je hebt gelijk: Normaliter schrijf ik over andere belangrijke zaken ( uhum ), maar kon het niet nalaten een pennenstreek over BZV achter te laten... misschien moet ik een ander blogje er voor opzetten.

Edoch: plezier geeft vertier , en dat was de opzet :D