woensdag

Jarig

... en voordat je het weet ben je dan ineens weer jarig.

Nu hoeft dat niet zo persé van mij gevierd te worden. In de regel is het jopje drukker dan de visite dus daarom houd ik het ook het liefst zo kort mogelijk. Niet dat ik niet van gezelligheid houd.  Ben dol op gezelligheid. Maar dan zonder het zweetindebilnaadrennen met hapjes en drankjes en wat dies meer zij.  Aan rondrennen heb ik nog nooit enige vorm van gezelligheid kunnen ontdekken.
Dus kort:
Van half vier tot zes  schenk ik vrolijk thee en koffie, serveer een eigengemaakt baksel en dan is de koek, in dit geval de cake, op. ( De meeste mensen doe je trouwens ook geen plezier met verjaardagen, geld uitgeven voor een kadootje waarvan je niet zeker weet of het ergens op een kelderplankje komt te liggen, dan  dat lange zitten en geanimeerd een gesprekje aan de gang houden... 't  is eigenlijk ook best jaren '80 ...  Bij mij hoeven ze trouwens geen kadootje mee te nemen, nou vooruit een pak hondenkoekjes is altijd goed. )
Dan is is het tijd om uit waaien op 't strand, grote liefde mee en genieten van rust, zoute lucht en zonsondergang. 

3 opmerkingen:

Sjoerd zei

Goh, ben ik net te laat om je proficiat te wensen... Nou ja, volgend jaar beter.

Salty Letters zei

Hier zeggen ze 'Better let dan net ', lieve Sjoerd. Kom je dan volgend jaar wél op visite? Reserveer ik de logeerkamer voor jullie. :)

Anoniem zei

Het is nooit te laat voor een felicitatie! Ha, tenslotte is het nog augustus, feestmaand! Zon, zee en gezelligheid.
Lieve groetjes dan maar vandaag en een klein stukje taart nog:-))