zondag

Mag het? ( wat kosten )

 'Romantiek is wel leuk maar het moet wel betaalbaar blijven # klik  ', aldus Herman Finkers.
Daar ga je dan als Brigitte Kaandorp vrouw. 
Hoeveel heeft u over de romantiek? Mag het wat kosten of houdt het op bij een zakje waxinelichtjes, een doosje kaasstengels en flesje huiswijn van de plaatselijke buurtsuper , of neemt u uw geliefde mee naar een romantisch oord ( op zijn minst een chateau in de Ardennen of ' A room with a view ' in Lovable London, of de Cupido-Camera in Italy , maar géén  'VanderValk' !)


Haalt u wekelijks een bosje verse rode rozen, worden de voeten gekust op zijns/haren wegen, schrijft u nog échte (liefdes-)brieven despite de verhoging van PTT/TNT/PostNL naar astronomische bedragen, oftewel: mag de tralala wat kosten?
Of is de romantiek heden ten dage te overbodig/ duur/ ouderwets/vulmaarin ?

Vertel!

4 opmerkingen:

Di Mario zei

Romantiek is soms weleens heel moeilijk met twee kleine kinderen.

Love As Always
Di Mario

Zuster_Klivia zei

Romantiek kan overal. Dus ook thuis, op de bank. hand in hand tv kijken. Lekker koken voor elkaar, de tafel mooi dekken, mooi wijntje opentrekken, elkaar verwennen, aandacht geven.

Sjoerd zei

Ik kan me best romantiek voorstellen in een huisje op een van onze mooie eilanden...

Roelien zei

Romantiek? Etentje, kaarsen, wijntje, kaartje, lief smsje, briefje onder het kussen...mogelijkheden genoeg, hoeft niet veel te kosten vind ik. Met bloemen heb ik niks, die horen in de tuin of in de natuur, niet afgeplukt en in een vaas...