tag:blogger.com,1999:blog-2203428266928126387.post3011408926316106767..comments2023-04-16T16:31:25.787+02:00Comments on Salty Letters: Proev-ProofUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2203428266928126387.post-76051823215052928352013-10-13T20:49:37.268+02:002013-10-13T20:49:37.268+02:00Da's ook een lekker receptje Zeekraai, maar me...Da's ook een lekker receptje Zeekraai, maar meer geschikt voor de zomer dunkt me. Het is nu echte (bere-) koud weer en dan drink ik liever iets warms. Hoe lang houdbaar was jullie brouwsel? Salty Lettershttps://www.blogger.com/profile/12051933857562349768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2203428266928126387.post-43426627508308554192013-10-13T13:41:10.998+02:002013-10-13T13:41:10.998+02:00wij plukten altijd de schermen... 20 schermen, hal...wij plukten altijd de schermen... 20 schermen, half pak suiker 3 citroenen in partjes, dag of twee laten trekken, zeven en klaar ! aanlengen met water en drinken maar =)Zeekraaihttps://www.blogger.com/profile/16748626301931414350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2203428266928126387.post-35574516792405809562013-10-13T13:40:38.176+02:002013-10-13T13:40:38.176+02:00wij plukten altijd de schermen... 20 schermen, hal...wij plukten altijd de schermen... 20 schermen, half pak suiker 3 citroenen in partjes, dag of twee laten trekken, zeven en klaar ! aanlengen met water en drinken maar =)Zeekraaihttps://www.blogger.com/profile/16748626301931414350noreply@blogger.com